Listopad 2007

Můj 18.diplom

26. listopadu 2007 v 18:13 Mé diplomy
Ze stránky ..klik..

Můj 17.diplom

26. listopadu 2007 v 15:55 Mé diplomy
Hezká kočička!!!
Klikni na její stránku...

Životopis Kelly

21. listopadu 2007 v 17:00 | Hanka Rosalie |  Kelly Clarkson
Zpěvačka
.
Datum narození
24.04.1982
.
Místo narození
Burleson, Texas, USA
.
Znamení
Býk
.


Můj 15.diplom

20. listopadu 2007 v 19:23 Mé diplomy
Klikni na její stránku

Můj 14.diplom

16. listopadu 2007 v 16:44 Mé diplomy
Hilary!!! Děkuju...

Můj 13.diplom

15. listopadu 2007 v 20:21 Mé diplomy
Ze stránky www.miiisi.blog.cz. Kelly..


Můj 11.diplom

14. listopadu 2007 v 16:46 Mé diplomy
Ze stránky www.sim-love.blog.cz. Krásný koníček...

Můj 10.diplom

14. listopadu 2007 v 16:42 Mé diplomy
Ze stránky www.ondra-klezl.blog.cz. Hezké koťátko!

Filmografie Hilary

13. listopadu 2007 v 21:05 | Hanča |  Hilary Duff
2005 - Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice)
2005 - Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2)
2005 - Pan Božský (Perfect Man, The)
2004 - Dvanáct do tuctu (Cheaper ...)
2003 - Agent Cody Banks
2002 - Cadet Kelly
2001 - Slez ze stromu (Human Nature)
1998 - Casper a Wendy (Casper Meets Wendy)
1998 - Podoby lásky/Srdce ti napoví (Playing by Heart)
1997 - Pravé ženy (True Women)

Fotky Betynky (moje výtvory)

10. listopadu 2007 v 14:27 | Hanka Rosalie |  Má zvířátka
Z tohoto obrázku jsem vytvořila ty dva další...

Můj 9.diplom

10. listopadu 2007 v 13:58 Mé diplomy
Emma!!!

Můj 8.diplom

10. listopadu 2007 v 13:52 Mé diplomy

Můj 7.diplom

10. listopadu 2007 v 13:42 Mé diplomy
Hlasujte v anketě!!!

Můj 6.diplom

10. listopadu 2007 v 13:20 Mé diplomy
To je můj 1.diplom ve kterém jsem vyhrála 1.místo!

Můj 5.diplom

8. listopadu 2007 v 20:22 Mé diplomy
Emma Watson

Můj 4.diplom

7. listopadu 2007 v 17:44 Mé diplomy
Hezký diplom že?? Hilary Duff!!

Fotečky Kelly

7. listopadu 2007 v 17:34 | Hanka Rosalie |  Kelly Clarkson

Můj 3.diplom

6. listopadu 2007 v 14:52 Mé diplomy
Kelly Clarkson!!!

Můj 2.diplom

6. listopadu 2007 v 14:50 Mé diplomy
Ze stránky www.borderkollie.blog.cz. A zase pejsek!!!

Můj 1.diplom

6. listopadu 2007 v 14:44 Mé diplomy
Ze stránky www.mujblogisek00.blog.cz. Hezký pejsek že?!!!

Betynka

1. listopadu 2007 v 21:09 | Hanka Rosalie |  Má zvířátka