Diskografie a Filmografie Lucky Vondráčkové

2. dubna 2008 v 18:24 | Hanča |  Lucka Vondráčková
Filmografie
2008 - Bathory
2007 - Kvaska
2006 - Poslední prázdniny (Last Holiday)
2004 - Snowboarďáci

Diskografie
2008 - Fénix
2007 - Pelmel
2005 - Boomerang
2003 - Mayday
2000 - Manon
1998 - The best of En. v.
1996 - Malá mořská víla
1995 - Atlantída
1995 - Láska na 100 let
1994 - Rok 2060
1993 - Marmeláda
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 petuliik petuliik | Web | 4. dubna 2008 v 14:12 | Reagovat

mas u me diplom

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama